Overbroekerf 37 , Hoensbroek

€ 289.000,- k.k.

Nieuw


Soort Object

2 onder 1 kap woning

Oppervlakte

234 m²

Woonoppervlakte

121 m²

Aantal slaapkamers

4

Meer foto's Vragen
Algemene omschrijving

Nieuw in de verkoop deze prachtig gelegen woning in Hoensbroek!

In een autoluw woonerf en op een mooie locatie gelegen in Hoensbroek staat deze in 1987 gebouwde 2 onder 1 kapwoning met garage en ruime tuin. 
De woning heeft een ruime woonkamer (ca. 32m²) met open keuken en op de eerste verdieping 3 slaapkamers en een mooie badkamer. Via de vaste trap is de zolderverdieping te bereiken waar zich circa 31m² woonoppervlakte bevindt die gebruikt kan worden als extra slaapkamer. 

De woning ligt dicht bij het centrum en de markt in Hoensbroek en is goed bereikbaar. De tuin aan de achterzijde is ruim genoeg om heerlijk van te kunnen genieten.

Zeker voor starters een interessante woning maar vanwege de 4 slaapkamers ook interessant voor gezinnen met kinderen. Plan een bezichtiging en laat je overtuigen door deze woning!

Begane grond:

Bij de entree van de woning kom je in de ruime gang waar zich het toilet bevindt, de meterkast en de opgang naar de eerste verdieping.
Vervolgens kom je in de ruime woonkamer met open keuken (ca. 6m²). In totaal krijg je hier 37m² aan ruimte. De keuken is voorzien van een inductieplaat, een vaatwasser en een combi oven.  Vanuit de keuken krijg je toegang tot de ruime tuin gelegen op het zui-westen dus nagenoeg de gehele dag zon in de tuin. Via de tuin krijg je toegang tot de naast de woning gelegen garage. Met ruim 18m² biedt deze garage voldoende ruimte en is de garage voorzien van elektra en een sectionaal poort.

Eerste verdieping:

Aan de overloop liggen 3 slaapkamers en een mooie badkamer. De slaapkamers zijn qua grootte ca. 17m², 10m² en 7m². De badkamer (4m²) is voorzien van een douche, een dubbele wastafel en een 2e toilet.

Zolder:

De ruime zolder is te bereiken via een vaste trap. Boven aangekomen tref je een ruimte aan van ca. 31m² waar je prima een 4e slaapkamer kunt realiseren. Door het dakkapel is er voldoende sta ruimte. Verder bevindt zich op de zolder ook de, in eigendom zijnde CV ketel, die is ca 4 jaar oud en van Intergas.

Tuin:

Aan de voorzijde van de woning is een fraai aangelegde tuin en een oprit die plek biedt voor 2 auto's.
Aan de achterzijde bevindt zich de hoofdtuin die met een diepte van circa 12 meter en breedte van circa 8 meter voldoende ruimte biedt.
Qua ligging ook ideaal want nagenoeg de hele dag zon en ook biedt het mogelijkheden voor een uitbouw van de woning. 


Aanvullende informatie:

- Woning is al leeg dus aanvaarding kan per direct
- Voorzien van kunststof kozijnen inclusief dubbel glas (HR+)
- Energielabel is B
- Huis leent zich voor verdere verduurzamingen, denk aan zonnepanelen.
- Badkamer is ca. 15 jaar oud
- De woning wordt verkocht via EerlijkBieden systeem daar vindt u ook alle relevante documentatie. 


Afmetingen:

Op aanvraag sturen wij u een plattegrond toe met de maten van de ruimtes.

Alle afmetingen zijn ca. afmetingen en geen rechten aan te verbinden


AANSPRAKELIJKHEID
Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan onze kantoren verstrekte gegevens.
Met de meeste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen wij ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Aan deze brochure en eventuele tekeningen kunnen geen rechten worden ontleend.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Kenmerken

Label

Nieuw

Perceeloppervlakte

234 m³

Prijs

€ 289000

Woningoppervlakte

121 m²

Type woning

2 onder 1 kap woning

Slaapkamers

4

Soort woning

Eengezinswoning

Aantal kamers

6

Bouwjaar

1987

Verdiepingen

3

Inhoud

463 m³

Garage

Naast de woning

Onderhoud

Goed

Tuin

Ja

Energielabel

B

Aanvaarding

In Overleg

Op de kaart