Ons TeamMarcel van de LaarDianne L`Ortye-Habets

Wie zijn wij

Van de Laar Financiële Dienstverlening is in oktober 2002 gestart met als doel een onafhankelijk advies te geven aan haar relaties.

Nadat Marcel van de Laar ruim 10 jaar ervaring heeft opgedaan in de financiële wereld, kwam hij erachter dat het werken bij een financiële instelling vaak leidt tot een éénzijdig en daarom niet onafhankelijk advies. Ook zijn er veel partijen die in hun adviezen gedreven worden door de provisies die zij uitgekeerd zullen krijgen en daarom niet goed luisteren naar wat de klant wil ... en juist de klant is de belangrijkste schakel in het advies!

Van de Laar Financiële Dienstverlening heeft met hypotheken de mogelijkheid om bij meer dan 15 financiële aanbieders een aanvraag neer te leggen, ook zijn er contacten met meer dan 10 aanbieders van verzekeringen, pensioenen etc. Op deze manier kunnen wij goed voor u vergelijken en bekijken welk(e) product(en) het beste bij u passen. Een onafhankelijk en eerlijk advies!

Vanaf 1 augustus 2012 is ook mevrouw Dianne L'Ortye-Habets werkzaam bij Van de Laar Financiële Dienstverlening. Dianne heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van hoofdzakelijk verzekeringen. Zij is onze specialiste en aanspreekpunt voor schade afhandeling maar u kunt bij haar ook terecht voor vragen over inkomensverzekeringen en nieuwe verzekeringen. 

Sinds 2015 hebben wij onze dienstverlening uitgebreid met het verkopen van woningen. Wat begon als een service voor onze bestaande klanten is in 4 jaar uitgegroeid tot een mooie portefeuille van woningen die wij (hebben) mogen verkopen. Ons succes ...? Het scherpe vaste tarief, onze persoonlijke betrokkenheid bij u als verkoper maar ook onze service die er volledig op is gericht om de verkoop voor u maar ook voor de kopers tot een succes te maken! 
Wilt u hierover meer weten, of een gratis waardebepaling van uw woning ontvangen, neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.

Onze doelstelling is het om onze relaties de best mogelijke service te verlenen, een scherpe premie/prijs te bieden en een eerlijk en onafhankelijk verhaal te vertellen! 

Wij zijn dus Dianne en Marcel, een klein maar hierdoor wel persoonlijk en servicegericht kantoor. Baalt u ook van de (grote) banken/verzekeraars/makelaars, wilt u te woord worden gestaan door iemand die u écht kent in plaats van een callcenter te moeten bellen, heeft u behoefte aan een 'luisterend oor' in de omgeving en niet aan een groot kantoor in de Randstad en wilt u onafhankelijk worden geadviseerd dan zit u bij ons kantoor goed!

Wij hopen u snel te mogen begroeten als nieuwe relatie van ons kantoor ... en bent u al relatie van ons kantoor, dan geniet u al van onze service en persoonlijke aandacht.

Wat doen wij

Wij zijn een onafhankelijk werkend financieel adviesbureau. En onafhankelijk wil in dit geval heel duidelijk zeggen dat geen enkele bank of verzekeringmaatschappij ons iets kan verplichten. Met andere woorden, onze opdrachtgevers zijn niet de banken of de verzekeraars, bent onze opdrachtgever!

Dat betekent dat wij ons, vanuit een 100% onafhankelijkheid, volledig kunnen richten op uw belangen. Of dat nu gaat om een hypotheek, financiële planning of om verzekeringen, ons gaat het erom de belangen van onze cliënten zo goed mogelijk te behartigen.

We zeiden het al: we zijn financieel adviseurs. Ons vak is dus het adviseren en begeleiden op het enorm brede vlak van financiële dienstverlening. Dat betekent dat wij ons specialist durven te noemen op de terreinen:

  • hypotheekadvisering
  • verzekeringen/risicobeheer
  • vermogensgroei/sparen
  • oudedagsvoorzieningen/pensioenen
  • arbeidsongeschiktheid

Sinds 2016 bieden wij nog een extra dienstverlening aan: wij verkopen uw woning goed en goedkoop met de beste service! Kijk eens verder op onze site www.vdlaarwonen.nl en maak eens een vrijblijvende afspraak zodat wij u verder kunnen informeren over deze nieuwe vorm van dienstverlening.

Op deze website willen we u graag duidelijk maken wat u op al die deelterreinen van ons mag verwachten. Wat we kunnen en wat we willen.