Uilestraat 11 , Heerlen

€ 259.000,- k.k.

Te laat


Soort Object

Maisonette

Oppervlakte

130 m²

Woonoppervlakte

137 m²

Aantal slaapkamers

2

Meer foto's Vragen
Algemene omschrijving

Deze woning is verkocht!

Deze woning is in 2020 geheel gemoderniseerd waardoor het instapklaar is en u treft een verrassend ruime woning aan met 4 verdiepingen!
Het pand maakt onderdeel uit van één geheel (huisnummers 7, 9 en 11) waardoor er sprake is van een VVE. Het pand nummer 7 wordt bewoond door de verkoopster en huisnummer 11 is onlangs gesplitst en dus in 2020 nagenoeg geheel verbouwd met o.a. nieuwe kozijnen met dubbel glas, een nieuwe keuken incl. apparatuur, muren gestuct en geverfd en overal nieuwe vloerbekleding. Tevens biedt deze woning een mooi balkon met veel privacy en zoninval.

Kortom, wilt u wonen in het hartje van Heerlen, de beschikking hebben over een mooie ruime woonruimte en heeft u geen groene vingers dan is deze woning wellicht perfect voor u!

Indeling:


Begane grond/souterrain:

Bij het binnen treden van deze woning valt direct de mooie ruime entree op alwaar zich de meterkast bevindt, de toegang tot de kelder en de vaste trap richting de eerste verdieping.

Eerste verdieping:

Via de vaste trap komt u op de eerste verdieping in wederom een ruime overloop met veel lichtinval. Hier bevindt zich het toilet, de geheel vernieuwde keuken (13m²) met alle apparatuur plus een wasmachine/-droger combinatie en toegang tot de zeer ruime woonkamer van maar liefst 50m². Zowel de woonkamer als de keuken bieden toegang tot het balkon (14m²) dat lekker beschermd ligt maar toch veel zon biedt. Op het balkon heb je ook een kleine berging om wat spulletjes op te bergen.

Tweede verdieping:

Middels de ruime overloop kom je bij de vaste trap naar de 2e verdieping en hier bevinden zich de 2 slaapkamers, waarvan er eentje zo groot is (31m²) dat je er zelfs 2 van kunt maken!
Ook de badkamer plus 2e toilet bevinden zich op deze verdieping.

Kortom, een woning die u veel ruimte en mogelijkheden biedt, midden in het centrum dus een terrasje pikken of een restaurant bezoeken of gewoon lekker winkelen het kan allemaal op loopafstand!
Ook bevinden de toegangswegen naar Aken, Maastricht en Eindhoven in de buurt, zoals ook basisscholen, kinderopvang, middelbare scholen, Hogeschool Zuyd alsmede het openbaar vervoer, zich in de nabijheid van dit pand.
De nog op te richten VVE zal een bijdrage kennen van tussen de 50-100 euro per maand en dient dan als dekking voor de opstalverzekering en het onderhoud. De woning is geheel vernieuwd en het dak is ook nog in een zeer goede staat zodat er op de korte termijn geen onderhoud verwacht wordt.

Aanvullende informatie:

- Woning is voorzien van dubbelglas
- Energielabel is geplaatst op F
- VVE is in oprichting en wordt geëffectueerd zodra woning is verkocht.
- Dichtbij het centrum, dus alle voorzieningen op loopafstand bereikbaar.

Afmetingen:

Hal/entree 7m²
Kelder 9m²
Woonkamer 50m²
Keuken 13m²
Overloop 1e verdieping 12m²
Balkon 14m²
Berging balkon 4m²
Overloop 2e verdieping 7m²
Slaapkamer 1: 31m² (op te splitsen in 2 separate slaapkamers)
Slaapkamer 2: 12m²
Badkamer: 5m²  
Woonoppervlakte: ca. 137m²

Alle afmetingen zijn ca. afmetingen en geen rechten aan te verbinden. Een plattegrond is op verzoek verkrijgbaar.

In samenspraak met verkoper is afgesproken dat acquisitie/verkoop aan beleggers niet de voorkeur geniet maar vooral verkoop aan particulieren voor eigen bewoning!

AANSPRAKELIJKHEID
Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan onze kantoren verstrekte gegevens.
Met de meeste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen wij ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Aan deze brochure en eventuele tekeningen kunnen geen rechten worden ontleend.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Kenmerken

Label

Te laat

Perceeloppervlakte

130 m³

Prijs

€ 259000

Woningoppervlakte

137 m²

Type woning

Maisonette

Slaapkamers

2

Soort woning

Appartement

Aantal kamers

5

Bouwjaar

1928

Verdiepingen

5

Inhoud

780 m³

Garage

Geen garage

Onderhoud

Goed

Tuin

Nee

Energielabel

F

Aanvaarding

In Overleg

Op de kaart