Sint Gerlachstraat 12 , Hoensbroek

€ 189.000,- k.k.

Te laat


Soort Object

Tussenwoning

Oppervlakte

153 m²

Woonoppervlakte

94 m²

Aantal slaapkamers

3

Meer foto's Vragen
Algemene omschrijving

Deze woning is verkocht !!

Ideale woning voor starters op de woningmarkt met handige handjes!

Gelegen in Hoensbroek, wijk Nieuw Lotbroek, ligt deze tussenwoning die deels gerenoveerd moet worden. 
Vanaf 1 september 2021 kent de gemeente Heerlen de Starterslening voor starters op de woningmarkt waardoor misschien deze woning ook voor jou in beeld komt. Graag vertellen wij u tijdens de bezichtiging de mogelijkheden van de Starterslening!

De woning heeft een moderne keuken die in 2017 is gerealiseerd en ook de badkamer is rond die tijd gemoderniseerd en kent een 2e toilet. Verder is de woning uitgerust met 12 zonnepanelen (gehuurd) en in combinatie met de HR CV ketel (gehuurd) zijn de maandelijkse energielasten slechts 20 euro per maand. 

Het centrum van Hoensbroek bied je alle voorzieningen die je nodig hebt, winkels, supermarkt en eetgelegenheden maar ook het openbaar vervoer, basisschool,  kinderopvang en de uitvalwegen richting de autosnelweg liggen in de buurt. 

Kortom, ideaal voor de starter die dringend op zoek is naar een passende woning maar die wel nog zaken wil aanpakken om deze woning tot je eigen droomwoning te maken!

Souterrain:

Een gedeelte van de woning is onderkelderd. Deze kelder is ca. 6m² is betegeld en droog. Stahoogte ca. 160cm.


Begane grond:

De entree van de woning is ca. 7m² en biedt toegang tot het toilet, de trap naar de eerste verdieping en toegang tot de woonkamer. 
De woonkamer is ca. 27m² en voorzien van een tegelvloer. De open keuken grenst aan de woonkamer en is ca. 17m² en voorzien van diverse inbouwapparatuur en een riante gas/oven. 
Vanuit de keuken heb je toegang tot de tuin die op het zuiden is gelegen, dus veel zon. In de tuin staat een riante berging van ca. 16m² en die is ook bereikbaar via het brandpad aan de achterzijde van de woning.

Eerste verdieping:

Aan de overloop liggen 3 slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers zijn respectievelijk 13m², 10m² en 6m² groot waarbij op de kleinste slaapkamer een aansluiting is om een wasmachine en wasdroger te plaatsen. De badkamer, 4m², is voorzien van een 2e toilet, wastafel en inloopdouche.

Zolder:

De ruime zolder is te bereiken via een vaste trap. Hier bevindt zich ook de CV ketel en de omvormer van de zonnepanelen. Verder kan de zolder uitstekend dienen als bergzolder.

Tuin:

Aan de voorzijde van de woning is de tuin geheel betegeld en aan de achterzijde is de tuin ook geheel betegeld en kunt u via het brandpad met scooter, e-bike, fiets etc. gemakkelijk achterom komen.


Aanvullende informatie:

- Woning dient nog deels opgeknapt te worden
- 12 zonnepanelen met een opbrengst van ca. 4.100 KwH zijn gehuurd en kosten 58 euro per maand
- CV ketel is gehuurd en kost per maand 44 euro inclusief onderhoudscontract
- Woning is direct beschikbaar om in te trekken
- Hypotheek in combinatie met Starterslening is mogelijk


Afmetingen:

Woonkamer 27m² (620cm x 570cm)
Keuken 17m² (300 cm x 570 cm)
Hal/entree 7m²
Kelder 6m² 
Slaapkamer 1: 13m² (355cm x 360cm)
Slaapkamer 2: 10m² (355cm x 280cm) 
Slaapkamer 3: 6m² (265cm x 210cm)
Badkamer: 4m² (210cm x 170cm)
Zolder: 23m² (410cm x 575cm)
Berging tuin: 16m² (420cm x 375cm)
Woonoppervlakte: 94m² (excl. kelder, bijbouw en zolder)

Alle afmetingen zijn ca. afmetingen en geen rechten aan te verbinden


Let op:

Wij bezichtigen alleen met max 2 personen in deze tijden van het Covid-19 virus. Bent u verkouden, koortsachtig of anderszins niet lekker dan annuleren wij de bezichtiging... voor uw en onze eigen veiligheid!


AANSPRAKELIJKHEID
Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan onze kantoren verstrekte gegevens.
Met de meeste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen wij ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Aan deze brochure en eventuele tekeningen kunnen geen rechten worden ontleend.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Kenmerken

Label

Te laat

Perceeloppervlakte

153 m³

Prijs

€ 189000

Woningoppervlakte

94 m²

Type woning

Tussenwoning

Slaapkamers

3

Soort woning

Eengezinswoning

Aantal kamers

5

Bouwjaar

1962

Verdiepingen

5

Inhoud

315 m³

Garage

Geen garage

Onderhoud

Redelijk

Tuin

Ja

Energielabel

E

Aanvaarding

In Overleg

Op de kaart