Steve Bikostraat 2 A, Heerlen

€ 559.000,- k.k.

Te laat


Soort Object

Hoekwoning

Oppervlakte

431 m²

Woonoppervlakte

265 m²

Aantal slaapkamers

4

Meer foto's Vragen
Algemene omschrijving

Deze woning is verkocht !

Prachtige villa, levensloopbestendig, te koop aangeboden in Heerlen-Zuid

Op een zeer mooie locatie gelegen, moderne en zeer ruime villa in een bijzondere architectuur.
De woning kent 2 woonverdiepingen, souterrain en begane grond en heeft ook nog een ruime bergzolder. Op beide woonverdiepingen zijn slaapkamers en badkamers waardoor de woning beschouwd kan worden als een levensloopbestendige woning!

Gelegen op de grens van de Heerlerbaan en Douve Weien, in een rustige wijk met veel faciliteiten binnen een straal van 2 km en de binnenstad van Heerlen op loop- en fietsafstand zorgt ervoor dat dit een gewilde woning zal zijn! 
Kom binnen en laat je verrassen door de vele ruimtes, de geweldige ligging maar ook de prachtige architectuur!

De woning is verder uitgerust met het energielabel A, kortom mooi en groot wonen hoeft niet duur te zijn...


Souterrain:

Royale inpandige garage (13meter bij 4.40 meter) en deze garage is opgedeeld in 2 delen. Het voorste gedeelte is garage en het achterste gedeelte is ingericht als werkplaats/bergruimte.

In het souterrain bevinden zich 2 slaapkamers (resp. 17m² en 10m²) waarbij de grootste slaapkamer is voorzien van een badkamer (4m²) die voorzien is van een douche, wastafel en toilet. Verder is er nog een ruimte die nu dienst doet als inpandige 'mancave' maar kan ook voor andere doeleinden gebruikt gaan worden. Deze ruimte is ca. 21m². 

Begane grond/Parterre:

De woning is via het souterrain te bereiken en ook via de voordeur. Bij binnenkomst via de voordeur kom je in de ruime/royale living van ca. 60m². De living is voorzien van een lichte granieten vloer met vloerverwarming. De living is opgedeeld in een zitkamer met haardpartij en een royale eetkamer die ook toegang verschaft aan de achtertuin/overdekt terras. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur en installaties en grenst aan de eetkamer. Via de keuken heb je toegang tot de bijkeuken (ca. 13m²) die voorzien is van een keukeninstallatie maar ook deze ruimte kan anderszins ingevuld gaan worden. Via de bijkeuken heb je toegang tot de bergzolder (middels vlizo trap) en het souterrain. 
In de aangrenzende ruime hal vind je een modern en ruim toilet en 2 slaapkamers. De eerste slaapkamer is ca. 10m² en de master bedroom is ca. 32m² en heeft een inpandige luxe badkamer die voorzien is van een ligbad, douche, vaste wastafel en toilet. 
Vanuit de grote slaapkamer heb je direct toegang (middels schuifpui) tot de omsloten, onderhoudsvriendelijke tuin (ca. 120m²) met een deels overdekt terras.

Eerste verdieping/Zolder:

Dit is een ruime bergzolder alwaar ook de CV ketel hangt (2014)

Tuin:

Aan de voorzijde van de woning is een fraai aangelegde tuin die weinig onderhoud vergt. De achtertuin is grotendeels betegeld en hierdoor ook onderhoudsvriendelijk. De tuin ligt op het Zuid-Oosten dus volop zon overdag. De tuin kent veel privacy en het overdekte terras is erg fijn om tot de late uurtjes lekker buiten te kunnen zitten.

Aanvullende informatie:

- Energielabel A
- Woning met 2 badkamers en 3 toiletten
- Plat dak die in 2020 vernieuwd is met extra isolatie
- Zomer 2021 zijn kozijnen buiten geschilderd
- Geweldige ligging en bereikbaarheid
- In 1994 onder architectuur gebouwd
- Plattegrond is voorhanden en op te vragen


Afmetingen:

Woonkamer 31m² (568 cm x 539 cm)
Eetkamer 24m² (407 cm x 598cm)
Keuken 11m² (400 cm x 256 cm)
Bijkeuken 12m² (327 cm x 380cm)
Entree 5m²
Slaapkamer 1: 32m² (met inpandige badkamer) gelegen op de parterre
Slaapkamer 2: 10m² gelegen op de parterre
Slaapkamer 3: 10m² gelegen in het souterrain
Slaapkamer 4: 17m² met aansluitende badkamer 4m², gelegen in het souterrain
Muziek kamer: 21m² gelegen in het souterrain
Garage (inpandig): 30m² (660 cm x 540 cm)
Werkplaats (inpandig): 35m² (640 cm x 540 cm)
Woonoppervlakte: 201m² 
Gebruiksopp: 265m²

Alle afmetingen zijn ca. afmetingen en geen rechten aan te verbinden


Let op:

Wij bezichtigen alleen met max 2 personen in deze tijden van het Covid-19 virus. Bent u verkouden, koortsachtig of anderszins niet lekker dan annuleren wij de bezichtiging... voor uw en onze eigen veiligheid! Het dragen van een mondkapje wordt aanbevolen, maar is niet verplicht.


AANSPRAKELIJKHEID
Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan onze kantoren verstrekte gegevens.
Met de meeste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen wij ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Aan deze brochure en eventuele tekeningen kunnen geen rechten worden ontleend.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Kenmerken

Label

Te laat

Perceeloppervlakte

431 m³

Prijs

€ 559000

Woningoppervlakte

265 m²

Type woning

Hoekwoning

Slaapkamers

4

Soort woning

Villa

Aantal kamers

8

Bouwjaar

1994

Verdiepingen

3

Inhoud

934 m³

Garage

Inpandig

Onderhoud

Goed

Tuin

Ja

Energielabel

A

Aanvaarding

In Overleg

Op de kaart