Kerkraderstraat 28 , Eygelshoven

€ 269.000,- k.k.

Te laat


Soort Object

Vrijstaande woning

Oppervlakte

450 m²

Woonoppervlakte

134 m²

Aantal slaapkamers

3

Meer foto's Vragen
Algemene omschrijving

Deze woning is verkocht !

VANWEGE DE GROTE BELANGSTELLING ZIJN ALLE BESCHIKBARE PLEKKEN BEZET, WIJ PLAATSEN NIEUWE AANVRAGEN OP DE RESERVELIJST!

Gelegen in Eygelshoven ligt deze karakteristieke en ruime woning in de Kerkraderstraat. De woning heeft een woonoppervlakte van 134 m2 en bevindt zich op een ruim perceel met een oppervlakte van 450 m2. De woning is gebouwd in 1955.

Kerkraderstraat 28 is gelegen in de buurt Vink. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

De woning is redelijk tot goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op loopafstand van het centrum van Eygelshoven, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 4 minuten rijden.

De woning is de afgelopen jaren grondig gerenoveerd door de huidige bewoners en tevens voorzien van zonnepanelen. De woning is instapklaar en biedt voldoende mogelijkheden voor diverse soorten kopers.

Souterrain:

Een gedeelte van de woning is onderkelderd. Deze ruime kelder is grondig gerenoveerd en beslaat een groot deel van het totale woonhuis. De kelder is ingedeeld is verschillende ruimtes.

Begane grond:

De sfeervolle entree van de woning geeft je toegang tot het toilet, de opgang naar de 1e verdieping, toegang tot het souterrain (kelder) en toegang tot de ruime woonkamer. 
Vervolgens kom je in de sfeervolle woonkamer die voorzien is van een laminaat vloer in donker eiken look en de grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval. Nagenoeg alle ramen zijn HR++ en de kozijnen zijn van kunststof en allemaal rond 2017 vernieuwd. 

Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de keuken en bijkeuken. De keuken is ruim en voorzien van een keuken in een split opstelling en voorzien van alle gebruikelijke voorzieningen. Het mooie grote gas kook/oven toestel is een blikvanger net zoals het granieten aanrechtblad. Vanuit de keuken krijg je toegang tot de bijkeuken waar de aansluitingen zijn voor het witgoed. Vanuit de bijkeuken krijg je toegang tot de tuin die geheel rondom de woning is gesitueerd.

Eerste verdieping:

Aan de overloop liggen 3 slaapkamers en een mooie, vernieuwde en royale badkamer. Eén van de slaapkamers heeft een balkon en is ca. 11m² groot en ligt aan de voorzijde van de woning. De grootste slaapkamer ligt aan de achterzijde en is ca. 14m² groot, de kleine slaapkamer is nog altijd 7,5m² groot en heeft een muurkast en ligt ook aan de achterzijde.

De badkamer is geheel gerenoveerd en laat weinig te wensen over. Een ruime dubbele wastafel met mooie zwarte kommen, een mooie stenen vloer, een tweede toilet en een ruim ligbad/douche combinatie. 

Zolder:

De ruime zolder is te bereiken via een vlizotrap. Deze zolder dient als bergzolder.

Tuin:

De woning is nagenoeg rondom voorzien van een tuin. De woning is aan de voorzijde bereikbaar via een trap en aan de achterzijde via de oprit. Hier ligt ook de garage die vooral dienst doet als berging want de breedte van de garage is niet meer geheel ingesteld op de hedendaagse auto. De tuin kent diverse zitjes en ligt op het noord-oosten. De tuin heeft divere zitjes en u kunt grotendeel van de dag genieten van de zon. En doordat de tuin hoger ligt dan het straatniveau is er veel privacy.


Aanvullende informatie:

- schoorsteenkanaal is niet meer in gebruik
- Mooie zonwering voorzijde woning
- Extra (berg)ruimte in de stal in de tuin
- Dak vernieuwd ca. 2000
- Grootste gedeelte van de woning ligt achter het buurpand (was vroeger één geheel)
- 12 zonnepanelen met een opbrengst van ca. 4.100 KwH


Afmetingen:

Woonkamer 30m² 
Keuken 7m² (460 cm x 275 cm)
Bijkeuken 3m²
Hal/entree 6m²
Slaapkamer 1: 11m² (360cm x 310cm) met balkon
Slaapkamer 2: 14m² (385cm x 360cm)  
Slaapkamer 3: 7,5m² (270cm x 280cm) met muurkast
Badkamer 1e verdieping: 5,7m² (170cm x 340cm)

Woonoppervlakte: 111m² 
Gebruiksopp: 134m²

Alle afmetingen zijn ca. afmetingen en geen rechten aan te verbinden


Let op:

Wij bezichtigen alleen met max 2 personen in deze tijden van het Covid-19 virus. Bent u verkouden, koortsachtig of anderszins niet lekker dan annuleren wij de bezichtiging... voor uw en onze eigen veiligheid!


AANSPRAKELIJKHEID
Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan onze kantoren verstrekte gegevens.
Met de meeste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen wij ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Aan deze brochure en eventuele tekeningen kunnen geen rechten worden ontleend.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Kenmerken

Label

Te laat

Perceeloppervlakte

450 m³

Prijs

€ 269000

Woningoppervlakte

134 m²

Type woning

Vrijstaande woning

Slaapkamers

3

Soort woning

Eengezinswoning

Aantal kamers

6

Bouwjaar

1955

Verdiepingen

6

Inhoud

487 m³

Garage

Naast de woning

Onderhoud

Goed

Tuin

Ja

Energielabel

C

Aanvaarding

In Overleg

Op de kaart