Veldbrand 5 , Landgraaf

€ 239.000,- k.k.

Te laat


Soort Object

Tussenwoning

Oppervlakte

156 m²

Woonoppervlakte

132 m²

Aantal slaapkamers

4

Meer foto's Vragen
Algemene omschrijving

Deze woning is verkocht !

Dit pareltje, gelegen in een kindvriendelijke buurt, biedt veel mogelijkheden en ruimte ... moet je gezien hebben !

Gelegen in Landgraaf ligt deze, wel deels te moderniseren maar bijzondere en ruime woning aan de Veldbrand. De woning heeft een woonoppervlakte van 132 m2 en bevindt zich op een perceel met een oppervlakte van 156 m2. De woning is gebouwd in 1979.

Veldbrand 5 is gelegen in de buurt Klinkerkwartier. Dit is een kindvriendelijke en rustige buurt met relatief veel gezinnen. De woning heeft 3 slaapkamers op de eerste verdieping en op de zolder, te bereiken met een vaste trap, is er een mogelijkheid om nog eens 2 slaapkamers te realiseren.

Zoals vermeld een te moderniseren woning, maar heb je dat gedaan dan krijg je een hele mooie woning ter beschikking met voldoende ruimte en een prima ligging. De garage ligt separaat in de straat op loopafstand.

Kom kijken, laat je verrassen door de ruimte, de mogelijkheden en natuurlijk ook de ligging van deze woning!

Begane grond:

De entree van de woning is ca. 8m² en biedt toegang tot het toilet, de trap naar de eerste verdieping, een berging en toegang tot de woonkamer. 
De woonkamer is ca. 40m² en voorzien van een gelijmde houten vloer. De open keuken grenst aan de woonkamer en is ca. 6m². De bijkeuken is ca. 4,5m² … Door het eventueel samenvoegen van de keuken en bijkeuken kun je een ruime leefkeuken realiseren. Vanuit de woonkamer krijg je toegang tot de ruime tuin.

Eerste verdieping:

Aan de overloop liggen 3 slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers zijn respectievelijk 16m², 14m² en 6m² groot. De badkamer, 6m², is voorzien van een wastafel, bad/douchecombinatie, een tweede toilet en hier bevindt zich ook de aansluiting voor de wasmachine.

Zolder:

De ruime zolder is te bereiken via een vaste trap. Hier bevindt zich ook de CV ketel (eigendom). De tussenruimte is goed te gebruiken als berging, de twee aansluitende kamers zijn te gebruiken als slaapkamers en deze kun je nog verruimen door het plaatsen van een dakkapel.

Tuin:

Aan de achterzijde is de tuin geheel betegeld, de kleine voortuin is aangelegd. De tuin ligt op het noorden.

Aanvullende informatie:

- Woning dient gemoderniseerd te worden
- Woning grotendeels voorzien van rolluiken
- Woning heeft een garage op loopafstand
- Vrij uitzicht aan de voorzijde van de woning
- Woning heeft het Energielabel C

Afmetingen:

Woonkamer 40m² (1110cm x 360cm)
Keuken 6m² (290 cm x 210cm)
Hal/entree 8m²
Slaapkamer 1: 16m² (450cm x 355cm)
Slaapkamer 2: 14m² (400cm x 355cm) 
Slaapkamer 3: 6m² (290cm x 205cm)
Badkamer: 6m² (295cm x 200cm)
Zolder: 35m², waarbij 2 ruimtes kunnen dienen als slaapkamer van resp. 12,5m² per kamer
Woonoppervlakte: 132m²

Alle afmetingen zijn ca. afmetingen en geen rechten aan te verbinden. Een plattegrond van de woning is aanwezig.

Let op:

Wij bezichtigen alleen met max 4 personen in deze tijden van het Covid-19 virus. Bent u verkouden, koortsachtig of anderszins niet lekker dan annuleren wij de bezichtiging... voor uw en onze eigen veiligheid!

AANSPRAKELIJKHEID

Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan onze kantoren verstrekte gegevens.
Met de meeste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen wij ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Aan deze brochure en eventuele tekeningen kunnen geen rechten worden ontleend.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Kenmerken

Label

Te laat

Perceeloppervlakte

156 m³

Prijs

€ 239000

Woningoppervlakte

132 m²

Type woning

Tussenwoning

Slaapkamers

4

Soort woning

Eengezinswoning

Aantal kamers

7

Bouwjaar

1979

Verdiepingen

7

Inhoud

453 m³

Garage

Achter de woning

Onderhoud

Goed

Tuin

Ja

Energielabel

C

Aanvaarding

In Overleg

Op de kaart