Kaldebornweg 53 , Heerlen

€ 469.000,- k.k.

Te laat


Soort Object

Vrijstaande woning

Oppervlakte

532 m²

Woonoppervlakte

205 m²

Aantal slaapkamers

5

Meer foto's Vragen
Algemene omschrijving

DIT HUIS IS VERKOCHT !

Prachtig, jaren dertig herenhuis, vrijstaand geschakeld, met 5 slaapkamers, 2 badkamers, praktijkruimte en schitterende tuin gelegen in de wijk De Erk, kan nu jouw woning worden!

Op een fantastische locatie in de wijk De Erk, nabij het centrum tref je deze statige, vrijstaand geschakelde herenwoning aan die een overvloed aan ruimte biedt (986m³ inhoud) met 5 slaapkamers, keuken, bijkeuken, 2 badkamers, 4 toiletten, praktijkruimte, werkkamer waarbij de woning ook nog eens eenvoudig levensloopbestendig is te maken!
Samen met de enorme hoeveelheid aan binnenruimte heeft deze woning ook een prachtige tuin achterom die ca. 240m² beslaat en gelegen is op het noordoosten. 

Kortom, een woning die je moet hebben gezien, laat je verrassen door de enorme hoeveelheid aan ruimte, de mogelijkheden en natuurlijk het karakter van een jaren dertig woning!

Souterrain:

Een gedeelte van de woning is onderkelderd. Deze ruime kelder van ca. 12m² is betegeld en droog. Stahoogte ca. 185cm.


Begane grond:

De woning betreed je via de ruime entree (ca. 13m²) alwaar de meterkast is, de trap naar de 1e verdieping, toegang tot de kelder, keuken en woonkamer. Als we eerst de keuken betreden dan treffen we een functionele keuken aan en vanuit de keuken heb je toegang tot de achtergelegen bijkeuken, ideaal om het witgoed te plaatsen en vanuit de keuken kom je in de tuin met mooie overkapping. Vervolgens komen wij in de eet/woonkamer die ca. 61m² omvat. De woonkamer, voorzien van een karakteristieke houten vloer, is in 2 delen gesplitst, het achterste deel, nu te bereiken via een aparte toegangsdeur komt uit op de gang die leidt naar de ingang van de praktijkruimte waar zich bevinden: een wachtruimte, toilet, berging, praktijkruimte en hobby/werkkamer. Van de praktijkruimte en hobby/werkkamer kunt u een badkamer en slaapkamer maken waardoor de woning levensloopbestendig wordt ... Vanuit de woonkamer, keuken en hobby/werkkamer krijg je toegang tot de volledig gesloten tuin die prachtig is aangelegd en u veel ruimte en mogelijkheden biedt. De vernieuwde overkapping is een pareltje waar je tot laat in de avond heerlijk kunt vertoeven.

Eerste verdieping:

Aan de overloop liggen 3 slaapkamers en een ruime badkamer. De slaapkamers op deze verdieping zijn respectievelijk 17m², 13m² en 9m² (dient nu als kastenkamer). De ruime badkamer is voorzien van een ligbad, douche, toilet en dubbele wastafel. 

Zolder:

De zolder is te bereiken via een vaste trap... de huidige bewoners hebben hier 2 slaapkamers gerealiseerd, een badkamer (met douche, wastafel en toilet) en verder bevinden zich hier een berging en de CV ruimte. Totale oppervlakte van de zolder is ca. 50m²

Tuin:

Aan de voorzijde van de woning is een mooi aangelegde tuin met ernaast een oprit die toegang biedt voor 1 auto. De tuin aan de achterzijde is ca. 240m² en ligt op het noordoosten. Deze fraai aangelegde tuin heeft een vijver, tuinhuis en ruime overkapping waar je tot in de late uurtjes kunt verblijven. Veel privacy en rust biedt deze tuin!


Aanvullende informatie:

- schoorsteenkanaal is in gebruik en onderhouden
- woning deels voorzien van rolluiken (voorzijde)
- woning voorzien van dubbele beglazing
- Daken zijn geïsoleerd en vloer woonkamer van de onderzijde geïsoleerd
- Verwarming in de woonkamer gebeurt via muurverwarming, dus geen hinderlijke radiatoren in het zicht!
- 12 zonnepanelen met een opbrengst van ca. 3,8 KwH, eigendom 
- CV ketel plus boiler is van 2005/2006 en eigendom
- overkapping in 2016 geplaatst
- Energielabel D

Afmetingen:

Een plattegrond is op aanvraag toe te zenden.

Alle afmetingen zijn ca. afmetingen en geen rechten aan te verbinden


AANSPRAKELIJKHEID
Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan onze kantoren verstrekte gegevens.
Met de meeste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen wij ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Aan deze brochure en eventuele tekeningen kunnen geen rechten worden ontleend.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Kenmerken

Label

Te laat

Perceeloppervlakte

532 m³

Prijs

€ 469000

Woningoppervlakte

205 m²

Type woning

Vrijstaande woning

Slaapkamers

5

Soort woning

Eengezinswoning

Aantal kamers

12

Bouwjaar

1939

Verdiepingen

12

Inhoud

986 m³

Garage

Geen garage

Onderhoud

Goed

Tuin

Ja

Energielabel

D

Aanvaarding

In Overleg

Op de kaart