Sittarderweg 8 , Jabeek

€ 239.000,- k.k.

Verkocht


Soort Object

Hoekwoning

Oppervlakte

280 m²

Woonoppervlakte

115 m²

Aantal slaapkamers

3

Meer foto's Vragen
Algemene omschrijving

Deze woning is verkocht!

Nieuw in de verkoop deze mooie en prima gelegen woning in Jabeek.

Deze per direct beschikbare woning is gelegen in het mooie Jabeek. Een rustige ligging, hoek woning, ruime garage, ruime tuin, mogelijkheid tot 4 slaapkamers maakt deze woning ideaal voor starters en gezinnen met kinderen. De HR++ beglazing, zonnepanelen en rolluiken zorgen voor een Energielabel C bij deze woning. 

De woning moet deels gemoderniseerd worden maar biedt veel mogelijkheden en ruimte voor een scherpe prijs. Plan een bezichtiging en laat je overtuigen door deze woning!

Begane grond:

Bij de entree van de woning kom je in de gang waar zich het toilet bevindt, de meterkast en de opgang naar de eerste verdieping.
Eenmaal in de woonkamer tref je 27m² aan ruimte aan plus de half open keuken van 5m²... met een simpele aanpassing kun je de keuken ook omtoveren tot een open keuken. In de woonkamer is tevens een berging aanwezig voor eventuele voorraden. De keuken is nog functioneel maar heeft geen vaatwasser. Een gasfornuis, elektrische oven, afzuiging en koelkast zijn wel aanwezig. Via de keuken krijg je toegang tot de mooie en ruime tuin die op het zuidoosten is gelegen.

Eerste verdieping:

Aan de overloop liggen 3 slaapkamers en een badkamer De slaapkamers zijn qua grootte ca. 12m², 10m² en 7m². De badkamer (5m²) is voorzien van een inloopdouche, een wastafel en een 2e toilet. Vannuit de overloop krijg je toegang tot de zolder die via een vaste trap is te bereiken.

Zolder:

De ruime zolder is te bereiken via een vaste trap. De zolder is één grote ruimte van 27m² waar ook de CV ketel en de omvormer van de zonnepanelen hangt. Op de zolder kun je makkelijk een 4e slaapkamer realiseren of een mooie hobbyzolder maken.

Tuin:

Aan de voorzijde van de woning is een fraai aangelegde tuin en een oprit die plek biedt voor 2 auto's plus een garage met elektrische rolpoort die plaats biedt aan 1 auto.
Aan de achterzijde bevindt zich de hoofdtuin die met een diepte van 11 meter en breedte van 8 meter een zee van ruimte biedt.
Qua ligging ook ideaal want de hele dag zon en ook biedt het mogelijkheden voor een eventuele uitbouw van de woning of overkapping. De tuin biedt ook veel privacy en toegang tot de garage.


Aanvullende informatie:

- Woning voorzien van rolluiken, deels elektrisch
- Kunststof kozijnen plus HR++ begelazing
- Energielabel C
- Garage met elektrische poort plus vliering dus veel ruimte
- 6 zonnepanelen (2017 eigendom) die uit te breiden zijn en in 2021 1.411 kWh hebben opgewekt
- CV ketel Nefit Proline NXT uit 2015 (eigendom)
- Woning is per direct beschikbaar ivm verhuizing bewoner naar verzorgingshuis 

Afmetingen:

Op aanvraag sturen wij u een plattegrond toe met de maten van de ruimtes.

Alle afmetingen zijn ca. afmetingen en geen rechten aan te verbinden


AANSPRAKELIJKHEID
Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan onze kantoren verstrekte gegevens.
Met de meeste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen wij ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Aan deze brochure en eventuele tekeningen kunnen geen rechten worden ontleend.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Kenmerken

Label

Verkocht

Perceeloppervlakte

280 m³

Prijs

€ 239000

Woningoppervlakte

115 m²

Type woning

Hoekwoning

Slaapkamers

3

Soort woning

Eengezinswoning

Aantal kamers

6

Bouwjaar

1986

Verdiepingen

6

Inhoud

427 m³

Garage

Naast de woning

Onderhoud

Goed

Tuin

Ja

Energielabel

C

Aanvaarding

In Overleg

Op de kaart