Sint Franciscusweg 28 , Heerlen

€ 275.000,- k.k.

Te laat


Soort Object

Tussenwoning

Oppervlakte

130 m²

Woonoppervlakte

122 m²

Aantal slaapkamers

3

Meer foto's Vragen
Algemene omschrijving

Deze woning is succesvol verkocht!

Nieuw in de verkoop deze prachtige jaren 30 woning in de nabijheid van het centrum van Heerlen en het Aambos!

Dit pareltje is onlangs gemoderniseerd maar heeft ook zijn authentieke kenmerken behouden, waardoor dit een heerlijke woning is om in te wonen en te leven!
Vernieuwd zijn de badkamer en keuken, kunststof kozijnen nagenoeg gehele woning, schilderwerk, authentiek gebleven zijn de gang met veldbrand steen, de terrazzo vloer en in de woonkamer de schouw en parketvloer. 
Deze woning met stadstuin ligt op loopafstand van het centrum, het Aambos maar ook de middelbare en lagere scholen zijn op loopafstand bereikbaar en hierdoor is de woning geschikt voor starters en jonge gezinnen. 

Woning die je van binnen gezien moet hebben, 3 slaapkamers, een geweldig mooie badkamer en de keuken en woonkamer vormen één geheel vanwege het open karakter van keuken, die voorzien is van alle moderne apparatuur.

Souterrain:

De woning is voorzien van een ruime bergkelder die goed te gebruiken is voor opslag van voorraden of spullen.

Begane grond:

Bij de entree van de woning kom je in de ruime gang (9m²) die via een mooie glazen deur in verbinding staat met de keuken. In de gang zie je nog het authentieke karakter van deze woning middels de terrazzo stenen vloer en veldbrandstenen details. Via de glazen deur kom je in de vernieuwde keuken (7m²) die voorzien is van een inductie kookplaat, koelkast, vaatwasser, combi-oven en afzuiging, allen van het merk AEG. De keuken is voorzien van een leistenen aanrecht plus mooie stenen vloer. Vanuit de keuken krijg je toegang tot de stadstuin en de woonkamer.
De ruime woonkamer (ca. 32m²) kenmerkt zich door een parketvloer, hoge plafonds (2,75m), veldbrand stenen, glas in lood details en een schouw (die nog operationeel is, maar kanaal moet wel nagekeken en gereinigd worden). De woning is voorzien op deze en de eerste verdieping van kunststof kozijnen met HR++ beglazing. 

Eerste verdieping:

Aan de overloop liggen 3 kamers, een zeer ruime slaapkamer van 19m², een zeer mooie, prachtig gemaakte, ruime badkamer (13,5m²) die voorzien is van een dubbele wastafel, toilet, bidet, inloopdouche en mooie stenen vloer. De derde kamer dient nu als wasruimte (4m²) en vanuit deze kamer heb je toegang tot het dakterras. 

Tweede verdieping:

De tweede verdieping is te bereiken via een vaste trap. Bovenin komt u eerst op een overloop die ca 8m² is, het eerste gedeelte is ca. 1,70meter hoog daarna weer hoge plafonds. Via de overloop kom je bij de 2 overige slaapkamers die respectievelijk 12m² en 16m² groot zijn, beide slaapkamers hebben nog een muurkast. In totaal dus 3 zeer ruime slaapkamers en op deze verdieping vind je ook nog een vliering aan waar je de kerstspullen etc. kunt herbergen. Ook bevindt zich hier de CV ruimte (Nefit CV ketel uit periode 2000-2005, eigendom). De ramen hier zijn nog van enkel glas voorzien.

Tuin:

Aan de voorzijde van de woning is een fraai aangelegde tuin en staan de containers.
Aan de achterzijde bevindt zich de stadstuin die ca. 28m² meet, ligging op het zuiden en voorzien van een kleine overkapping plus berging. Door die weg te halen zal de tuin nog ruimtelijker gaan ogen. 


Aanvullende informatie:

- Schoorsteenkanaal is niet meer in gebruik, moet eerst nagekeken en gereinigd worden
- Mooie authentieke details zoals glas in lood ramen, terrazzo vloer, hoge plafonds en veldbrand stenen
- Achterzijde woning voorzien van rolluiken
- Tweede toilet is te realiseren
- Energielabel is E, maar door vernieuwingen van de huidige eigenaren eigenlijk beter maar label is niet vernieuwd maar nog van 2018
- Grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met HR++ glas (2019)
- Elektra keuken en meterkast vernieuwd in 2019

Afmetingen:

Op aanvraag sturen wij u een plattegrond toe met de maten van de ruimtes.

Alle afmetingen zijn ca. afmetingen en geen rechten aan te verbinden


AANSPRAKELIJKHEID
Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan onze kantoren verstrekte gegevens.
Met de meeste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen wij ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Aan deze brochure en eventuele tekeningen kunnen geen rechten worden ontleend.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Kenmerken

Label

Te laat

Perceeloppervlakte

130 m³

Prijs

€ 275000

Woningoppervlakte

122 m²

Type woning

Tussenwoning

Slaapkamers

3

Soort woning

Eengezinswoning

Aantal kamers

6

Bouwjaar

1928

Verdiepingen

3

Inhoud

443 m³

Garage

Geen garage

Onderhoud

Goed

Tuin

Ja

Energielabel

E

Aanvaarding

In Overleg

Op de kaart