Klaverstraat 8 , Heerlen

€ 189.000,- k.k.

Te laat


Soort Object

Tussenwoning

Oppervlakte

175 m²

Woonoppervlakte

82 m²

Aantal slaapkamers

3

Meer foto's Vragen
Algemene omschrijving

Deze woning is verkocht !!

Nieuw in de verkoop leuke (starters)woning met 3 slaapkamers en gelegen in het geliefde Welten in Heerlen.

Op een zeer gewilde en geliefde locatie in Heerlen (Welten) komt nu deze leuke (starters)woning in de verkoop. Deze woning is instapklaar en ideaal voor starters op de woningmarkt want deze woning is ook te financieren met de Starterslening van de gemeente Heerlen. Hierdoor wordt een op het oog onhaalbare woning wellicht tot haalbaar... wij vertellen u er graag meer over tijdens een bezichtiging. 
De woning biedt met een ruime woonkamer, keuken, kelder, 3 slaapkamers en een badkamer voldoende woongenot maar ook de ruime tuin, deels overkapt, gelegen op noord-oosten biedt veel comfort en levensvreugde. Kortom, een woning die je gezien moet hebben, een pareltje in Welten.
Welten biedt verder bijna alles wat je wenst, met een eigen winkelcentrum, scholen (basis, middelbaar en hoger), kinderopvang, sportclubs, goede ligging voor de uitvalswegen richting Eindhoven, Maastricht, Aken. 

Begane grond:

Bij de entree van de woning kom je in de gang waar zich het toilet bevindt, de meterkast, opgang naar de eerste verdieping en de toegang tot de keuken.
Vervolgens kom je in de open keuken die in verbinding staat met de woonkamer. Tezamen leveren zij ca. 30m² woongenot. De keuken is standaard maar functioneel en voorzien van een gaskookpit/oven, een losse vaatwasser en SMEG koelkast. Kastruimte om spullen op te bergen is voldoende en de handige bar is prima om aan te eten of gewoon te keuvelen. Vanuit de keuken krijg je toegang tot de tuin.

De woonkamer (en keuken) is voorzien van een lichte laminaatvloer en de houten kozijnen zijn met dubbel glas. Aan de achterzijde van de woning bevinden zich 2 elektrische rolluiken. De woonkamer biedt veel lichtinval.

Eerste verdieping:

Aan de overloop liggen 3 slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers zijn qua grootte ca. 13m², 10m² en 6m². De badkamer (3m²) is voorzien van een inloopdouche en een wastafel. Alle slaapkamers zijn voorzien van rolluiken en de middelste en kleinste slaapkamers hebben een muurkast. Op de kleinste slaapkamer is deze muurkast in gebruik als CV ketel kast. 


Tuin:

Aan de voorzijde van de woning is een aangelegde tuin die als oprit plek biedt voor 1 auto.
Aan de achterzijde bevindt zich de hoofdtuin die met een diepte van 16 meter en breedte van 6 meter veel ruimte biedt. De tuin is voorzien van een berging en een overkapping waar je nog lang onder buiten kunt zitten in de (na)zomer. De tuin is ook via de achterzijde bereikbaar. 
Tuin is gelegen op het noord-oosten en biedt dus veel zon. 

Aanvullende informatie:

- Woning heeft Energielabel C
- Deels dubbel glas, deels enkel glas
- Rolluiken bijna gehele woning
- Woning ligt ideaal om met zonnepanelen te werken en uw woning duurzamer te maken
- CV Ketel is eigendom, alleen een onderhoudscontract bij de Volta, laatste onderhoud oktober 2022
- Eerste week laten wij alle ingeplande bezichtigingen doorgang vinden, wij bellen niemand af ivm vroegtijdige verkoop!

Afmetingen:

Op aanvraag sturen wij u een plattegrond toe met de maten van de ruimtes.

Alle afmetingen zijn ca. afmetingen en geen rechten aan te verbinden


AANSPRAKELIJKHEID
Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan onze kantoren verstrekte gegevens.
Met de meeste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen wij ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Aan deze brochure en eventuele tekeningen kunnen geen rechten worden ontleend.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Kenmerken

Label

Te laat

Perceeloppervlakte

175 m³

Prijs

€ 189000

Woningoppervlakte

82 m²

Type woning

Tussenwoning

Slaapkamers

3

Soort woning

Eengezinswoning

Aantal kamers

5

Bouwjaar

1950

Verdiepingen

5

Inhoud

308 m³

Garage

Geen garage

Onderhoud

Goed

Tuin

Ja

Energielabel

C

Aanvaarding

In Overleg

Op de kaart