Schoolstraat 4 , Heerlen

€ 289.000,- k.k.

Verkocht


Soort Object

Tussenwoning

Oppervlakte

75 m²

Woonoppervlakte

132 m²

Aantal slaapkamers

4

Meer foto's Vragen
Algemene omschrijving

Nieuw in de verkoop deze prachtige woning in het centrum van Heerlen!

Deze mooie authentieke woning in het centrum van Heerlen biedt veel ruimte, heeft een prima ligging en is instapklaar.
Deze in 1922 gebouwde woning kenmerkt zich onder andere door de hoge plafonds, 4 verdiepingen, 4 slaapkamers , een ruime woonkamer met veel lichtinval, een mooie grote keuken en een ruime zolder.
Een woning die voor ieder wat wils biedt, laat je betoveren en kom deze woning zeker van binnen en van buiten bekijken! Heerlijk wonen in de nabijheid van het centrum van Heerlen, maar ook dicht bij scholen, winkels, uitvalswegen etc. 


Souterrain:

De kelder is te bereiken vanuit de centrale hal en biedt voldoende ruimte voor opslag van voorraden. 

Begane grond:

Bij de entree van de woning valt meteen de mooie terrazzovloer op en de mooie diepe doorgang met hoge plafonds. Via de ruime hal bereik je de kelder, de vaste opgang naar de eerste verdieping, het toilet, de woonkamer en keuken. De keuken (7m²) is netjes ingericht en voorzien van een stenen vloer, gasfornuis, een vaatwasser, afzuiging, (stoom)oven. De woonkamer (30m²) is voorzien van een mooie houten vloer in visgraat motief. De ruime woonkamer kenmerkt zich door grote ramen aan de voorzijde, hoge plafonds en is aan de achterzijde voorzien van een dubbele deur die ook toegang verleent tot de tuin. Vanuit de keuken krijg je ook toegang tot de stadstuin die gelegen is op het zuidwesten dus veel zon. In de tuin bevindt zich een berging.

Eerste verdieping:

Zodra je trap oploopt kom je op een ruime overloop van 7m², aan de overloop bevinden zich 3 slaapkamers (respectievelijk 16m², 12m² en 7m²) en de badkamer (4,5m²). De slaapkamers zijn nog voorzien van authentieke schuiframen. laminaat vloer en deels voorzien van een rolluik. De hoge plafonds geven de slaapkamers een nog ruimtelijker gevoel. De badkamer heeft een bad/douche, wastafel en een 2e toilet en is voorzien van een stenen vloer.

Zolder/tweede verdieping:

De ruime zolder (31m²) is te bereiken via een vaste trap. Bovenaan kom je in een tussenruimte (ca. 16m²) waar zich de CV ketel bevindt (eigendom, uit 2009), een vliering, witgoed aansluiting, kunststof kozijnen met HR++ beglazing. De achterste ruimte is ingericht als slaapkamer (15m²) die voorzien is van kunststof kozijnen incl. HR++ glas. `De hoge plafonds maken het dat er een ruimtelijk gevoel ontstaat. 

Tuin:

De woning heeft een stadstuin en is qua formaat ook een typische stadstuin en is ca. 30m². In de tuin bevindt zich een berging voor fietsen. De tuin is gelegen op het zuidwesten. 


Aanvullende informatie:

- CV ketel, Daalderop, 2009, eigendom. 
- Woning met veel authentieke kenmerken
- Woning deels voorzien van rolluiken
- Energielabel is E
- WOZ waarde per 1-1-2021 is 252.000 euro


Afmetingen:

Op aanvraag sturen wij u een plattegrond toe met de maten van de ruimtes.

Alle afmetingen zijn ca. afmetingen en geen rechten aan te verbinden


AANSPRAKELIJKHEID
Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan onze kantoren verstrekte gegevens.
Met de meeste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen wij ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Aan deze brochure en eventuele tekeningen kunnen geen rechten worden ontleend.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Kenmerken

Label

Verkocht

Perceeloppervlakte

75 m³

Prijs

€ 289000

Woningoppervlakte

132 m²

Type woning

Tussenwoning

Slaapkamers

4

Soort woning

Eengezinswoning

Aantal kamers

8

Bouwjaar

1922

Verdiepingen

8

Inhoud

431 m³

Garage

Geen garage

Onderhoud

Goed

Tuin

Ja

Energielabel

E

Aanvaarding

In Overleg

Op de kaart