Julianastraat 26 , Landgraaf

€ 249.000,- k.k.

Verkocht


Soort Object

Hoekwoning

Oppervlakte

335 m²

Woonoppervlakte

117 m²

Aantal slaapkamers

3

Meer foto's Vragen
Algemene omschrijving

Nieuw in de verkoop deze prachtige, instapklare en gerenoveerde woning in Landgraaf (Nieuwenhagen) !

Gelegen in Landgraaf ligt deze bijzondere en ruime eengezinswoning in de Julianastraat. De woning heeft een woonoppervlakte van 117 m2 en bevindt zich op een perceel met een oppervlakte van 335 m2. De woning is gebouwd in 1950 en heeft een energielabel E. 

De woning is geheel gerenoveerd in 2020 en 2021. Zo is de woning geheel gestript, opnieuw gestuct en voorzien van een nieuwe keuken, vloeren, deuren, sanitair, badkamer, dakkappelen, rolluiken en is de zolder aangepakt waardoor er een volwaardige slaapkamer is ontstaan.
Een woning die je van binnen gezien moet hebben, waarbij de ruime woonkamer met open keuken meteen in het oog zullen springen. Verder is er een tuin van ca. 250m² die gelegen is op het zuidoosten. 

Julianastraat 26 is gelegen in de buurt Oud Nieuwenhagen. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

De woning is redelijk tot goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op loopafstand van het centrum van Landgraaf, . Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg (buitenring) in de nabije omgeving op slechts 2 minuten rijden.

Souterrain:

De woning is voorzien van een kleine proviand/bergkelder die verder droog is.

Begane grond:


Bij de entree van de woning kom je in de gang waar zich het toilet bevindt, de toegang tot de kelder en de opgang naar de eerste verdieping.
Vervolgens kom je in de ruime woonkamer met open keuken. In totaal krijg je hier 45m² aan ruimte. De keuken is uit 2020 voorzien van een gaskookpit, een vaatwasser en een oven. Er ligt ook elektra voor als je besluit op inductie te gaan koken. De mooie houtlook laminaatvloer met de strak gestucte muren geven de woning een moderne look. De woonkamer biedt voldoende ruimte voor grote meubels en een eettafel voor 6 personen kom je ook goed kwijt. Vanuit de keuken krijg je toegang tot het terras en de ruime tuin van ca. 250m² gelegen op het zuid-oosten dus de gehele dag zon in de tuin. De tuin is ook via achterom met de auto bereikbaar en biedt daar ook plek voor zeker 3 auto's. 

Eerste verdieping:

Aan de overloop liggen 2 slaapkamers en een moderne badkamer (2020). De slaapkamers zijn qua grootte ca. 13m² en 10m². De kleinste slaapkamer is gelegen aan de voorzijde en voorzien van kunststof kozijnen met HR++ glas en rolluiken. De grote slaapkamer, aan de achterzijde gelegen, heeft een dakkapel die voorzien is van elektrische rolluiken en dubbel glas. De vloeren van de slaapkamers zijn voorzien van een laminaat vloer. De badkamer (5,5m²) is voorzien van een inloopdouche, een mooi ligbad, een wastafel en een 2e toilet. De badkamer is voorzien van een mooie stenen vloer.

Zolder:

De ruime zolder (ca. 16m²) is te bereiken via een vaste trap. De huidige bewoners hebben de zolder omgetoverd tot een mooie ruimte waar je een slaapkamer kunt realiseren. Ook hier ligt een laminaatvloer, dakkapel met HR++ beglazing en elektrische rolluik. Het dak van de zolder is geïsoleerd en ook bevindt zich hier de CV ketel (aparte ruimte) due gehuurd is. 

Tuin:

Aan de achterzijde bevindt zich de hoofdtuin die met een diepte van ca. 36 meter en breedte van ca. 7 meter een zee van ruimte en mogelijkheden biedt.
Qua ligging ook ideaal want de hele dag zon en via de zijkant van de woning en achterom bereikbaar. Op het achterste gedeelte is voldoende ruimte om auto's te stallen. Verder heeft de tuin een terras met overkapping en een berging waar je het witgoed kunt plaatsen.


Aanvullende informatie:

- Instapklaar en geheel gerenoveerd en gemoderniseerd naar de huidige tijd
- Extra (berg)ruimte in de stal in de tuin
- Twee dakkapellen waardoor nog meer leefruimte ontstaan
- Grote tuin op het zuidoosten
- Overal dubbel glas en kunststof kozijnen (alleen voordeur niet)


Afmetingen:

Op aanvraag sturen wij u een plattegrond toe met de maten van de ruimtes.

Alle afmetingen zijn ca. afmetingen en geen rechten aan te verbinden


AANSPRAKELIJKHEID
Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan onze kantoren verstrekte gegevens.
Met de meeste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen wij ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Aan deze brochure en eventuele tekeningen kunnen geen rechten worden ontleend.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Kenmerken

Label

Verkocht

Perceeloppervlakte

335 m³

Prijs

€ 249000

Woningoppervlakte

117 m²

Type woning

Hoekwoning

Slaapkamers

3

Soort woning

Eengezinswoning

Aantal kamers

5

Bouwjaar

1950

Verdiepingen

5

Inhoud

382 m³

Garage

Geen garage

Onderhoud

Goed

Tuin

Ja

Energielabel

E

Aanvaarding

In Overleg

Op de kaart