Karel van den Oeverstraat 4 , Heerlen

€ 169.000,- k.k.

Te laat


Soort Object

Tussenwoning

Oppervlakte

120 m²

Woonoppervlakte

98 m²

Aantal slaapkamers

4

Meer foto's Vragen
Algemene omschrijving

verkocht !

Nieuw in de verkoop deze leuke starterswoning in Heerlen!

Gelegen in Heerlen (Molenberg) ligt deze bijzondere woning in de Karel van den Oeverstraat. De woning heeft een woonoppervlakte van 98 m2 en bevindt zich op een perceel met een oppervlakte van 120 m2. De woning is gebouwd in 1932 en heeft een energielabel C. De laatste WOZ-waarde van Karel van den Oeverstraat 4 is 142.000 euro. 

Karel van den Oeverstraat 4 is gelegen in de buurt Dr. Schaepmanplein en omgeving. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

De woning is ideaal voor starters of gezinnen en moet je zeker even gezien hebben. De woning is 15 jaar lang met liefde behandeld door de huidige bewoonster maar de achterpui verdient aandacht en moet vervangen worden (schatting kosten 10.000 euro). Dit hebben wij al meegenomen in de vraagprijs. Kom bezichtigen, dat kost niets alleen tijd en wie weet is deze woning binnenkort van jou.
De woning komt in aanmerking voor de Starterslening van de Gemeente Heerlen. Wij vertellen u hierover graag meer.

Begane grond:

Bij de entree van de woning kom je in de  gang waar zich de opgang naar de eerste verdieping zich bevindt plus de toegang tot de proviand kelder en entree van de woonkamer. Eenmaal in de woonkamer valt de ruime indeling op want door de aanbouw en open keuken kom je in een ruimte van ca. 37m² en dat is royaal te noemen! 
De woonkamer (27m²) is voorzien van een laminaatvloer en heeft voldoende lichtinval. De open keuken is netjes en voorzien van een gaskookplaat (aansluiting voor inductie koken is gereed), een combi oven (grill en hetelucht), een losse vaatwasser en losse ruime koelkast. Vanuit de keuken kom je bij de achteruitgang richting de tuin maar daar liggen ook de separate wc met fonteintje en de badkamer waar ook de aansluitingen zijn voor het witgoed. 

Eerste verdieping:

Aan de overloop liggen 3 slaapkamers. De slaapkamers zijn qua grootte ca. 13m², 10m² en 6,5m². De slaapkamers aan de achterzijde zijn voorzien van rolluiken. De kozijnen zijn van hout en voorzien van dubbel glas. In de grootste slaapkamer bevindt zich ook de vaste trap richting de zolder alwaar je een ruimte aantreft van ca. 21m² en die nu is ingericht als slaapkamer. 

Zolder:

De ruime zolder is te bereiken via een vaste trap. De ruimte is ca. 21m² en doet nu dienst als slaapkamer, maar hier heb je ook andere opties. De ruimte is geisoleerd, voorzien van een dakraam en radiator. 

Tuin:

De tuin is gelegen aan de achterzijde en ligt op het zuid-westen dus veel zon. In de tuin is een stenen berging die voorzien is van elektra. De tuin is achterom bereikbaar via een poort. Er geldt een erfdienstbaarheid op het brandpad. De tuin is ca. 50m².


Aanvullende informatie:

- Starterslening Gemeente Heerlen mogelijk
- Energielabel C
- Gehele woning voorzien van dubbel glas
- Achterpui moet vervangen worden
- 4 slaapkamers
- CV Ketel is eigendom en uit 2008

Afmetingen:

Op aanvraag sturen wij u een plattegrond toe met de maten van de ruimtes.

Alle afmetingen zijn ca. afmetingen en geen rechten aan te verbinden


AANSPRAKELIJKHEID
Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan onze kantoren verstrekte gegevens.
Met de meeste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen wij ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Aan deze brochure en eventuele tekeningen kunnen geen rechten worden ontleend.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Kenmerken

Label

Te laat

Perceeloppervlakte

120 m³

Prijs

€ 169000

Woningoppervlakte

98 m²

Type woning

Tussenwoning

Slaapkamers

4

Soort woning

Eengezinswoning

Aantal kamers

6

Bouwjaar

1932

Verdiepingen

6

Inhoud

320 m³

Garage

Geen garage

Onderhoud

Goed

Tuin

Ja

Energielabel

C

Aanvaarding

In Overleg

Op de kaart