Wenckebachstraat 31 , Landgraaf

€ 189.000,- k.k.

Verkocht


Soort Object

Hoekwoning

Oppervlakte

233 m²

Woonoppervlakte

98 m²

Aantal slaapkamers

3

Meer foto's Vragen
Algemene omschrijving

Deze woning is succesvol en snel verkocht !

Nieuw in de verkoop deze leuke starters/gezinswoning in Langraaf!

Gelegen in Landgraaf, op de grens met Heerlen, ligt deze mooie, leuke tussenwoning. De woning heeft aan de voorzijde een vrij uitzicht (blijft ook zo) en aan de achterzijde een ruime tuin met voldoende privacy waardoor deze woning voor velen een mooie eerste stap kan zijn in hun zoektocht naar een eigen woning.

Wenckebachstraat is een rustige straat, waarbij men toch snel ter plekke is bij de primaire voorzieningen (school, supermarkt, huisarts etc.), uitvalswegen naar Eindhoven/Maastricht liggen binnen handbereik. Gelegen in de wijk Eikske waar het ideaal vertoeven is voor starters of gezinnen en moet je zeker even gezien hebben. 
De woning is nog deels te moderniseren en te verduurzamen, woning heeft nu Energielabel D, maar heb je dat eenmaal gedaan dan ben je in het bezit van een prachtige woning. Wij schatten dat je met 25.000-30.000 euro al heel ver komt in de moderniseren en verduurzaming. Of je doet, net zoals de verkoopster van plan was, met en met zaken verbeteren in de woning. De keuze is aan jou!

Wij hebben de verwachte kosten voor verbouwing al meegenomen in de vraagprijs. Kom bezichtigen, dat kost niets alleen tijd en wie weet is deze woning binnenkort van jou. De woning komt in aanmerking voor de Starterslening van de Gemeente Landgraaf. Wij vertellen u hierover graag meer.

Begane grond:

Bij de entree van de woning kom je in de gang waar zich de opgang naar de eerste verdieping zich bevindt plus de toegang tot de uit drie delen bestaande souterrain, toilet en entree van de woonkamer.
In het souterrain (drie delen van in totaal ca. 15m² waar zich ook de CV ketel bevindt. Deze is eigendom en komt uit 2021 en is van het merk Intergas). Eenmaal in de l-vormige woonkamer valt het fraaie uitzicht aan de voorzijde op, de open haard (is een gashaard maar kan weer een omgezet worden naar een reguliere open haard) en de schuifpui die toegang verleent tot de tuin. 
De woonkamer (ca. 29m²) is voorzien van een houten vloer en heeft voldoende lichtinval. De semi-open keuken (ca. 7m²) is gedateerd maar nog functioneel en voorzien van een keramische kookplaat, afzuigkap en koelkast. Ook vanuit de keuken verschaf je jezelf toegang tot de tuin. 

Eerste verdieping:

Aan de overloop liggen 3 slaapkamers. De slaapkamers zijn qua grootte ca. 14m², 11m² en 6m². De grote slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van een kunststof kozijn. De overige kozijnen (behalve de schuifpui in de woonkamer) zijn van hout en voorzien van grotendeels enkel glas. Hier valt nog winst te behalen door de woning te verduurzamen. De badkamer, ca. 3m² is voorzien van een ligbad, wastafel en 2e toilet. Deze badkamer is gedateerd maar zeker nog functioneel en het hebben van een 2e toilet op deze verdieping is zeker een pré.

Tuin:

De tuin is met name gelegen aan de achterzijde en ligt op het zuid-oosten dus veel zon. De ruime tuin (ca. 70m²) kent veel privacy en kent aan de achterzijde nog een garage, (4.90m x 2.85m) die mede door het ontbreken van een zolder gebruikt zal worden als extra bergruimte of heeft plaats voor een kleine auto.

Aanvullende informatie:

- Starterslening Gemeente Landgraaf mogelijk
- Energielabel D
- Fraai uitzicht voorzijde woning
- Twee toiletten
- 3 slaapkamers
- CV Ketel is eigendom en uit 2021
- Verduurzamingslening is een mogelijkheid want huis is prima geschikt voor zonnepanelen en vervangen kozijnen en glas.

Afmetingen:

Op aanvraag sturen wij u een plattegrond toe met de maten van de ruimtes.

Alle afmetingen zijn ca. afmetingen en geen rechten aan te verbinden


AANSPRAKELIJKHEID
Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan onze kantoren verstrekte gegevens.
Met de meeste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen wij ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Aan deze brochure en eventuele tekeningen kunnen geen rechten worden ontleend.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Kenmerken

Label

Verkocht

Perceeloppervlakte

233 m³

Prijs

€ 189000

Woningoppervlakte

98 m²

Type woning

Hoekwoning

Slaapkamers

3

Soort woning

Eengezinswoning

Aantal kamers

6

Bouwjaar

1963

Verdiepingen

6

Inhoud

321 m³

Garage

Achter de woning

Onderhoud

Goed

Tuin

Ja

Energielabel

D

Aanvaarding

per 1 november 2023

Op de kaart