Dr. Hustinxlaan 27 , Heerlen

€ 339.000,- k.k.

Verkocht


Soort Object

2 onder 1 kap woning

Oppervlakte

387 m²

Woonoppervlakte

125 m²

Aantal slaapkamers

4

Meer foto's Vragen
Algemene omschrijving

Woning is verkocht!

Nieuw in de verkoop deze leuke woning in een geliefd en mooi gedeelte van Heerlen!


In de wijk De Erk/Caumerveld tref je deze leuke 2 onder 1 kapwoning aan. De woning is in 1968 gebouwd en met veel liefde sinds die tijd bewoond door de eerste eigenaren. De woning biedt met 4 slaapkamers veel ruimte en de ligging is gewoon heerlijk te noemen. Al meerdere woningen zijn afgelopen jaren in deze straat verkocht en gemoderniseerd en zijn hierdoor flink in waarde gestegen. In principe is de woning instapklaar en hoef je in feite maar een paar kleine zaken aan te pakken ... nieuwe vloeren, nieuwe meterkast, schilderwerk, stucwerk en je kunt er gaan wonen ... 
Qua ligging is het perfect want je woont in een rustige, kindvriendelijke wijk, dichtbij de scholen, winkels, openbaar vervoer, uitvalswegen en je kunt heerlijk wandelen in het caumerbos.

De woning moet je gezien hebben want naast de 4 slaapkamers heb je de beschikking over een ruime oprit waar je makkelijk 3 auto's kwijt kunt, een ruime garage van ca. 30m², een heerlijke tuin gelegen op het zuid oosten, dus veel zon gegarandeerd en de vorige bewoners stalden hun caravan in het verleden achter de garage waar een overkapping is gemaakt. 

Kom bezichtigen, neem de woning in je op en laat je verrassen door de ruimte, de ligging en de mogelijkheden die dit huis biedt!

Let op: het huis wordt verkocht door de erfgenamen die zelf de laatste 35 jaar niet meer in de woning hebben gewoond. Een bouwkundige keuring kan dus hulp bieden bij het maken van uw keuze.

Begane grond:

Bij de entree van de woning kom je in de ruime gang waar zich het toilet bevindt, de meterkast, de toegang tot de woonkamer en keuken plus de opgang naar de eerste verdieping. Met 11m² is dit zeker een grote hal te noemen alwaar de meterkast dringend aan vervanging toe is. Het toilet is gemoderniseerd en voorzien van een zwevend toilet plus fonteintje. 
De keuken, ca. 13m² is ook ruim en kent een keuken in een hoekopstelling die voorzien is van een gas kookplaat, AEG oven, magnetron, koelkast en een voorraad berging. Vanuit de keuken heb je ook toegang tot de ruime tuin (ca. 160m² tuinoppervlakte). De woonkamer is met 37m² ook ruim te noemen en aan de achterzijde voorzien van een aluminium schuifpui, convector verwarming, vloerbedekking en 1 muur is voorzien van steenstrips. Er is een mogelijkheid om de (dragende) muur tussen de woonkamer en keuken door te breken om zodoende een nog ruimtelijker gevoel te krijgen. 

Eerste verdieping:

Aan de overloop liggen 4 slaapkamers, berging waar ook de CV ketel (met onderhoudscontract) hangt en een ruime badkamer met 2e toilet. De slaapkamers zijn qua grootte ca. 14m², 12m², 10m² en 9m². De slaapkamer van 9m², aan de voorzijde gelegen heeft nog een balkon van ca. 7m² en een muurkast. De slaapkamers zijn allen voorzien van vloerbedekking, ramen met dubbel glas, bijna alle ramen zijn kiep/draai ramen. De badkamer (ca. 10m²) is voorzien van een inloopdouche, een dubbel wastafel, 2e toilet en aansluiting voor het witgoed. De berging (ca. 2m²) is voorzien van legplanken en de CV ketel hangt hier (onlangs nog onderhoud gehad). 

Tuin:

Aan de voorzijde van de woning is een ruime tuin waardoor er geen direct inkijk is in de woning en een oprit die plek biedt voor 3 auto's. In het verlengde van de oprit bevindt zich de garage die in 2 delen is opgesplitst, het voorste gedeelte is ca. 20m² en het achterste gedeelte is ca. 10m². De garage biedt toegang voor een auto.
Aan de achterzijde bevindt zich de hoofdtuin die met een diepte van 16 meter en breedte van 10 meter een zee van ruimte biedt.
Qua ligging ook ideaal want de hele dag zon en ook biedt het mogelijkheden voor een uitbouw van de woning. De tuin biedt ook veel privacy en toegang tot garage.


Aanvullende informatie:

- Geweldige ligging in een heerlijke woonwijk
- CV ketel is voorzien van een onderhoudscontract. De huurperiode is afgelopen en afbetaald en daardoor is deze CV ketel direct te verwijderen.
- Woning is voorzien van dubbel glas 
- Woning kent deels een zonnewering en achterzijde woning is een nog vrij nieuw geplaatste zonnewering/scherm
- Woning is voorzien van spouwmuur isolatie
- Dak woning is niet geïnspecteerd, leent zich wel goed voor zonnepanelen
- Riool is vernieuwd
- Meterkast moet vernieuwd worden
- Energielabel is C, spouwmuren zijn geïsoleerd met steenwol

Afmetingen:

Op aanvraag sturen wij u een plattegrond toe met de maten van de ruimtes.

Alle afmetingen zijn ca. afmetingen en geen rechten aan te verbinden


AANSPRAKELIJKHEID
Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan onze kantoren verstrekte gegevens.
Met de meeste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen wij ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Aan deze brochure en eventuele tekeningen kunnen geen rechten worden ontleend.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Kenmerken

Label

Verkocht

Perceeloppervlakte

387 m³

Prijs

€ 339000

Woningoppervlakte

125 m²

Type woning

2 onder 1 kap woning

Slaapkamers

4

Soort woning

Eengezinswoning

Aantal kamers

7

Bouwjaar

1968

Verdiepingen

7

Inhoud

368 m³

Garage

Naast de woning

Onderhoud

Goed

Tuin

Ja

Energielabel

C

Aanvaarding

In Overleg

Op de kaart