Groningenstraat 6 , Heerlen

€ 189.000,- k.k.

Verkocht


Soort Object

Tussenwoning

Oppervlakte

145 m²

Woonoppervlakte

89 m²

Aantal slaapkamers

2

Meer foto's Vragen
Algemene omschrijving

Deze woning is verkocht

Nieuw in de verkoop deze prachtig gelegen, gasvrije, woning in Heerlen!

Gelegen in Heerlen ligt deze bijzondere eengezinswoning in de Groningenstraat. Deze woning heeft geen CV ketel meer en is dus van het gas af. De woning wordt verwarmd middels airco's, pellet kachel en elektrische kachels. De zonnepanelen zorgen voor voldoende opbrengst om dit te laten renderen. De woning heeft een woonoppervlakte van ca. 90 m2 en bevindt zich op een perceel met een oppervlakte van 145 m2. De woning is gebouwd in 1951 en heeft een energielabel C.

Voor mensen onder de 1.85m is de kelder ook zeer interessant want met een oppervlakte van bijna 40m² kun je deze kelder op velerlei manieren gaan gebruiken. De stahoogte is ca. 1.85m...

Stijlvol wonen in Heerlen. Dat kan goed in deze buurt. Groningenstraat 6 is gelegen in de buurt Schaesbergerveld. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

De woning is redelijk tot goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Heerlen, loopafstand van een supermarkt en loopafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 4 minuten rijden.

De woning is vrij instapklaar te noemen en biedt veel mogelijkheden en ruimte voor een scherpe prijs. Zeker voor starters een interessante woning en de Starterslening kan net dat zetje geven waardoor jij deze woning kunt kopen! Plan een bezichtiging en laat je overtuigen door deze woning!

Indeling:


Souterrain:

De kelder bestaat uit drie ruimtes, het eerste gedeelte is ca. 8m², het tweede gedeelte ca 14m² en het derde gedeelte ca. 17m²

Begane grond:

Bij de entree van de woning kom je in de van ca. 4,5m², hier bevind zich de toegang tot de woonkamer en de opgang naar de eerste verdieping.
Middels een schuifdeur kom je in de ruime woonkamer (ca. 25m²) met half-open keuken (ca. 14m²). In totaal krijg je hier ca. 39m² aan ruimte. De woonkamer is voorzien van een parket vloer, de pellet kachel verwarmt de ruimte en van hieruit heb je toegang tot de berging (nu deels gebruikt als wasruimte), het toilet en de trap naar de kelder. De keuken is van 2016 maar de oven en de inductieplaat zijn 1 jaar oud, de afwasmachine is 3 jaar oud. Verder is de keuken voorzien van voldoende kastruimte en in dit gedeelte van de woning hangt een airco (verwarmen en koelen).  Vanuit de keuken krijg je eerst toegang tot het ruime terras en van daaruit betreed je de ruime tuin van 50m² gelegen op het zuid-oosten dus bijna de gehele dag zon in de tuin. Via de tuin kun je naar de achter de tuin gelegen brandgang. Vanuit de tuin krijg je ook toegang tot een kelderruimte buiten. Ideaal om bv fietsen te plaatsen.

Eerste verdieping:

Aan de overloop liggen 2 ruime slaapkamers, een berging en een moderne badkamer. De slaapkamers zijn qua grootte ca. 14m² en 11m². De grootste slaapkamer ligt aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een airco. De berging is ca. 5m² en de badkamer (ca. 3m²) is voorzien van een inloopdouche, een wastafel, 2e toilet en elektrische verwarming. De berging wordt nu gebruikt als inloopkast.


Tuin:

Aan de voorzijde van de woning is een fraai aangelegde tuin en de opgang naar de entree van de woning.
Aan de achterzijde bevindt zich de hoofdtuin die meer ruimte biedt dan op het eerste gezicht zichtbaar. 
Qua ligging ook ideaal want bijna de hele dag zon.


Aanvullende informatie:

- schoorsteenkanaal is in gebruik voor de pellet kachel, die is van 2019 en in 2023 nog onderhouden
- Mooie zonwering voorzijde woning
- Extra (berg)ruimte in de kelders
- Badkamer ca. 5 jaar oud, keuken ca. 7 jaar oud, deels keukenapparatuur vernieuwd
- 10 zonnepanelen met een opbrengst van ca. 3.000 KWh. Zonnepanelen zijn uit 2018, gehuurd via Volta Solar, 35 euro per maand. Contract is over te nemen door de koper(s)
- WOZ waarde is € 179.000,= (peildatum 1-1-2022)
- Voorschot elektra 44 euro per maand, gas nul euro


Afmetingen:

Op aanvraag sturen wij u een plattegrond toe met de maten van de ruimtes.

Alle afmetingen zijn ca. afmetingen en geen rechten aan te verbinden


AANSPRAKELIJKHEID
Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan onze kantoren verstrekte gegevens.
Met de meeste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen wij ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Aan deze brochure en eventuele tekeningen kunnen geen rechten worden ontleend.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Kenmerken

Label

Verkocht

Perceeloppervlakte

145 m³

Prijs

€ 189000

Woningoppervlakte

89 m²

Type woning

Tussenwoning

Slaapkamers

2

Soort woning

Eengezinswoning

Aantal kamers

7

Bouwjaar

1951

Verdiepingen

7

Inhoud

298 m³

Garage

Geen garage

Onderhoud

Goed

Tuin

Ja

Energielabel

C

Aanvaarding

zo snel mogelijk

Op de kaart