Eijmaelstraat 39 , Heerlen

€ 319.000,- k.k.

Verkocht


Soort Object

Hoekwoning

Oppervlakte

454 m²

Woonoppervlakte

185 m²

Aantal slaapkamers

4

Meer foto's Vragen
Algemene omschrijving

Deze woning is verkocht!

Nieuw in de verkoop deze karakteristieke jaren 30 woning, gelegen in het centrum van Heerlen en met 185m² vloeroppervlakte, 454m² perceeloppervlakte en 4 verdiepingen biedt deze (deels casco) woning heel veel ruimte, mogelijkheden en is nog naar eigen wensen en inzichten af te werken!

Hip wonen in Heerlen. Dat kan goed in deze buurt. Eijmaelstraat 39 is gelegen in de buurt Schandelen. De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op loopafstand van het centrum van Heerlen, loopafstand van een supermarkt en loopafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 3 minuten rijden.

De huidige eigenaar heeft de woning al grondig aangepakt, zo zijn nagenoeg alle kozijnen/ramen vernieuwd en ge-upgrade naar kunststof kozijnen met HR+++ glas, het elektra is vernieuwd, nagenoeg alle ruimtes zijn opnieuw gestuct, de CV ketel is nieuw (eigendom), plafonds zijn geïsoleerd (behalve zolder en bijkeuken) en de woning heeft Energielabel D (met een aantal verduurzamingen zoals spouwmuur isolatie, zonnepanelen en zolder isolatie kan dit A of B worden). 

Let op, deze woning is dus deels casco, hetgeen inhoudt dat de koper nog zelf vloeren moet leggen, schilderwerk binnen moet verrichten, zelf een keuken naar wens plaatsen, zelf een badkamer naar wens plaatsen. 
De zolder is nog niet aangepakt (alleen dakkapel voorzijde is vernieuwd, dakraam achterzijde moet vervangen worden eventueel middels een dakkapel). Ook de bijkeuken is nog niet aangepakt want hier kunnen de kopers nog van zeggen dat ze die willen betrekken bij de huidige keuken om zodoende een mooie grote leefkeuken te realiseren ... kortom, de koper kan het naar eigen inzichten afwerken en de finishing touch geven die deze woning verdient en ten goede zal komen!

Naast het ruime perceel is er naast de woning ruimte voor de bouw van een (eventueel) dubbele garage. Bij bouw van een dubbele garage kan die verhuurd worden aan een buurman die daar naar geïnformeerd heeft. 

Woning moet je gezien hebben en zie de mogelijkheden die deze mooie hoekwoning biedt!

Begane grond en souterrain:

Bij de entree van de woning kom je in de ruime gang (ca. 12m²) waar zich het toilet bevindt, de meterkast, een ruimte voor de garderobe en toegang tot de woonkamer, keuken en kelder. De kelder is ruim (ca. 21m²) en kan goed dienen als berging. 
De woonkamer bestaat uit 2 delen en is af te scheiden door een prachtige schuifdeur die nog authentiek is. Beide woonkamer gedeeltes zijn 14m² dus je krijgt in totaal 28m² aan woonkamer. De keuken is ca. 12m², deze is nog naar eigen inzicht in te richten. De bijkeuken (ca. 10m²) is nog te betrekken bij de keuken waardoor er een grote leefkeuken kan ontstaan. De bijkeuken is nog nader af te werken en herbergt een bergzolder. Het toilet op de gang is voorzien van een fonteintje maar het fonteintje heeft nog een loden leiding. Deze moet vervangen worden door een kunststof exemplaar. De ruimte die te gebruiken is als bv. garderobe is ver klaar voor gebruik. De prachtige vloer in de hal is een plaatje om te zien!
Vanuit de keuken betreed je een buitenruimte die of afgebroken moet worden of je kunt deze ruimte gaan betrekken bij de woning, bijv. als wintertuin. Vanuit deze ruimte en vanuit de bijkeuken kom je in de zeer ruime tuin waar er mogelijkheden bestaan om een (dubbele) garage te bouwen. De begane grond biedt veel mogelijkheden en het leggen van vloeren, plaatsen keuken en schilderwerk dan is deze verdieping ready to go!

Eerste verdieping:

Via een mooie houten trap kom je op de overloop en hier liggen 3 slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers zijn qua grootte ca. 17m², 13m² en 5m². De badkamer (5m²) is nog naar eigen inzicht in te richten, het leidingwerk en elektra is reeds voorbereid. Kwestie van badkamer uitzoeken, vloer leggen en plaatsen. De badkamer verschaft toegang tot een klein balkon, van waar je ook de bergzolder die boven de bijkeuken ligt, te betreden.
Ook hier geldt, schilderwerk, vloeren en badkamer uitzoeken en plaatsen en ook deze verdieping is klaar voor gebruik.

Zolder:

De ruime zolder (ca. 40m²) is te bereiken via een vaste trap. De zolder is nog een projectje, er is nu 1 slaapkamer (ca. 10m²) die te moderniseren is (kunststof raam is nieuw) en een grote ruimte waar de huidige eigenaar nieuwe ramen in het dakkapel heeft geplaatst en een nieuwe CV Ketel Remeha, 2023, eigendom. Je moet hier isoleren en je kunt er 2 slaapkamers maken en dan nog een ruime vliering maken om spullen op te bergen. Met een dakkapel is de ruimte nog verder te verruimen. Het dakraam aan de achterzijde moet vernieuwd worden!
Pak je ook deze ruimte goed aan, isoleer je de zolder en maak je er 2 (slaap)kamers dan heb je een woning met 5 slaapkamers en veel ruimte. 

Tuin:

De ruime tuin is gesitueerd op het Noordoosten en biedt veel mogelijkheden, zo kun je er een (dubbel) garage op bouwen, je kunt het achterste gedeelte eventueel verkopen en met ruim 300m² aan tuin kun je er een zwembad maken, speeltoestellen voor kinderen plaatsen of te wel zoals met de gehele woning kun je ook hier je creativiteit in kwijt met als resultaat een pareltje in het centrum van Heerlen.

Aanvullende informatie:

- Schoorsteenkanaal is niet in gebruik, moet onderzocht worden of deze gebruiksklaar is.
- Nagenoeg overal nieuwe kozijnen, kunststof met HR+++ glas
- Energielabel D
- Verkoper heeft de woning niet zelf bewoond! Niet-bewoners clausule wordt opgenomen
- Lees de informatie in de vragenlijst verkoop eigen woning goed door (ter inzage bij bezichtiging en op te vragen)
- Parkeren is vergunning plichtig 
- Woning wordt deels casco opgeleverd
- Bouwkundige keuring is toegestaan

Afmetingen:

Op aanvraag sturen wij u een plattegrond toe met de maten van de ruimtes.

Alle afmetingen zijn ca. afmetingen en geen rechten aan te verbinden


AANSPRAKELIJKHEID
Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan onze kantoren verstrekte gegevens.
Met de meeste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen wij ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Aan deze brochure en eventuele tekeningen kunnen geen rechten worden ontleend.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Kenmerken

Label

Verkocht

Perceeloppervlakte

454 m³

Prijs

€ 319000

Woningoppervlakte

185 m²

Type woning

Hoekwoning

Slaapkamers

4

Soort woning

Eengezinswoning

Aantal kamers

10

Bouwjaar

1938

Verdiepingen

10

Inhoud

485 m³

Garage

Geen garage

Onderhoud

Goed

Tuin

Ja

Energielabel

D

Aanvaarding

In Overleg

Op de kaart